Onze werkwijze

Wij snappen dat het spannend kan zijn om de regie uit handen te geven en het vertellen van jouw verhaal aan anderen over te laten. Wij kunnen alleen een goede film maken als we ons inleven in u en uw organisatie en nauw samenwerken in alle stappen van het het proces.

Briefing / Kennismaking

Na de briefing van onze klant komen wij op bezoek om een beter inzicht te krijgen in het onderwerp en het doel van de film. We bespreken ideeën en leren de mensen en de organisatie kennen.

Plan van Aanpak

Wij komen met een uitgewerkt plan van aanpak en offerte zodat je inzicht hebt in wat je krijgt voor welk bedrag en met behulp van jullie expertise op de inhoud schaven we het samen tot een definitief plan.

Productie

We gaan beginnen met de voorproductie, dan de shoot en tot slot de montage. De productie kan in nauwe samenwerking met de opdrachtgever zijn, maar die kunnen wij ook helemaal ontzorgen.

Oplevering

Het mooiste moment van een project is de eerste keer dat de opdrachtgever het resultaat ziet. Als de tranen van geluk opgedroogd zijn kijken we in detail of alles is zoals het moet zijn en pas dan leveren we definitief op.
Bekijk hier onze projecten