Projecten die gezien mogen worden

ASN Bank Wereldprijs
De Wereldprijs is een uitdagend traject voor startende ondernemers. Door deelname maken zij kans op training, coaching, publiciteit én een geldbedrag. Firma Film maakt van elke finalist een portret, waarin zij hun business plan en hun drijfveren delen.
Bekijk de case
Werken als een Paard
De manege staat bekend om paardenmeisjes, netwerken en RangeRovers. Werken als een Paard toont een ander beeld van de manege.
Bekijk de case
Kijk naar mij!
Albeda Zorgcollege richt zich op zorg met aandacht voor de mens achter de cliënt en wil zorgverleners opleiden om liefdevolle zorg te verlenen. In deze documentaire zoeken we uit wat liefdevolle zorg is en waarom dit niet zo vanzelfsprekend is.
Bekijk de case
Dit is Morgen
In elke aflevering van de webserie Dit is Morgen zien zien we hoe ondernemers  duurzame oplossingen vinden voor maatschappelijke problemen.
Bekijk de case
Expeditie Boer & Natuur
Tweederde van het Nederlandse landschap wordt beheerd door boeren. Steeds intensiever wordt er gezocht naar vormen van samenwerking tussen agrariërs en natuurorganisaties, waarin de boer de maximale opbrengst uit zijn land haalt en daarbij de natuurwaarden zo hoog mogelijk houdt.
Bekijk de case
ASN Bank Crowdfunding
Idealen en ondernemerschap worden verenigd in alle 14 projecten die de ASN Bank ondersteunt in hun crowdfundcampagne. De verhalen van deze ondernemers zijn stuk voor stuk inspirerend. De sleutel tot een succesvolle crowdfundcampagne is het goed vertellen van hun verhaal.
Bekijk de case
De Nacht van de Kaap
Zijn moeder werkte op Katendrecht. En niet als barvrouw. Deze man keert terug naar zijn geboortegrond op zoek naar zijn heimat en op zoek naar antwoorden.
Bekijk de case
De Nieuwe Kans
Zes jaar lang onderzocht Academische Werkplaats bij De Nieuwe Kans jongvolwassen mannen met multiproblematiek in Rotterdam. Wij maakten portretten van drie mannen die met hulp proberen hun leven op de rit te krijgen.
Bekijk de case
Benieuwd naar onze aanpak?